Face Fit Test

Laat uw medewerker op tijd een Face Fit Test afleggen!
De Face Fit Test is een test waarmee wordt bepaald of de pasvorm van het masker van uw medewerker goed – en dus veilig – is. Sinds 1 januari 2015 is het verplicht om deze test jaarlijks uit te laten voeren.

Let op! Vanaf 1 maart zijn er entree-eisen voor DAV1, DAV2 en DTA en dient u dus deze test al voor de cursus te hebben afgelegd. Bel of mail ons om u goed te laten voorlichten over de wijzigingen.

Over de test
Om de veiligheid van de drager van een masker te garanderen, voert AST Holland BV c.q. Bergsma Leek kwantitatieve metingen uit met het Portacount Pro+ Fit Test apparaat. Hiermee wordt bepaald of de pasvorm van het masker goed is en er geen inwaartse lekkage plaatsvindt. De test duurt gemiddeld twintig minuten. Lees meer over de inhoud van de test in het informatieblad Face Fit Test.  

Waar nemen we de Fit test af?
Bij de DTA cursus kan de test worden afgelegd (na) de eerste cursusdag, voor de DAV1, DAV2 of DIA cursussen moet hiervoor een aparte afspraak worden gemaakt. De testen vinden plaats op onze cursuslocaties.

Kosten
De Face Fit Test kost € 79,50 per type volgelaatsmasker (afhankelijke of onafhankelijke adembescherming).

Aanmelden
Vul onderstaand formulier in en een medewerker van AST Holland BV of Bergsma Leek neemt contact met u op om uw medewerker in te plannen voor de test.